Svenska
Engelska
 
 
 

 

Trappmiljöer utöver det vanliga

 

Vi kan som en specialitet erbjuda funktionella och väldesignade  lösningar i och kring trappor, vilket inkluderar bra lösningar för funktionshindrade (t.ex. trapphissar, stolhissar, etc.) såväl i hemmamiljön som i offentliga miljöer.

  

En viktig förutsättning för att kunna skapa ett nytt trapplöp till andra våningen och för att kunna skapa ett trapplöp från nedersta våningen till första våningen var att göra en ny taklösning av huset på dess "baksida". För att också göra huset mera harmoniskt och skärgårdsmässigt, gjordes också dess framsida om. Bilden nedan visar huset före och efter ombyggnad. Arkitekt Bengt Svanholm, Hönö, medverkade i idéarbetet av framsidans exteriör. Ombyggnaden av huset genomfördes av Br. Bergs Bygg.

 

Huset före och efter ombyggnad

 

Bilspelet visar interiörbilder runt trapplösningarna. Idé av Evastina Björk och Stig Ottosson. Design, konstruktion och projektledning (inköp, byggledning, montage, etc.) av Stig Ottosson.

 

 

 
 

Kontakta Stig Ottosson mera information!